Новини Львова (cтор. 8167)

21:48 24 вересня 2013 р.

Банки не відбиратимуть заставне майно збанкрутілих позичальників

Верховний суд України дійшов висновку, що позичальники, які не мають можливості заплатити банкам за кредитами і зважилися на банкрутство, повинні бути звільнені від необхідності віддавати їм свої застави.

Економіка

18:06 24 вересня 2013 р.

Картоплі вистачить: українці з'їдають 6 млн тонн, урожай очікують 20 млн тонн - експерт

99% картоплі припадає на приватний сектор. Якщо виробники закопуватимуть картоплю на зберігання, тоді можна очікувати її дефіциту, - повідомив "Щоденному Львову" експерт аграрного ринку Іван Стефанишин. Водночас він прогнозує, що картоплі має вистачити для споживання, оскільки українці з’їдають лише 6 млн тонн, тоді як урожай в Україні очікують у межах 20 млн тонн.

Економіка

16:50 24 вересня 2013 р.

Фаріон навчила Зубачевського державної мови за 20 тисяч гривень

Сьогодні Шевченківський районний суд Львова задовольнив позов комуніста Зубчевського й зобов’язав пані Фаріон виплатити йому 20 тисяч гривень моральної компенсації, а ще 2 тисячі – за судові витрати.

Політика

16:39 24 вересня 2013 р.

Перебийніс заспокоїв Медвєдєва

Україна залишається членом зони вільної торгівлі в рамках СНД і угода про асоціацію не може якось змінити цей статус. Про це сказав на брифінгу директор Департаменту інформполітики МЗС Євген Перебийніс.

Політика

Фото для новини

16:23 24 вересня 2013 р.

Бізнес-партнер Ахметова - Новинський відкриває у Львові два супермаркети «Амстор»

Донецька торгова мережа «Амстор», яка донедавна обмежувала свою присутність шістьма областями у східному, центральномута південному регіонах України, ц.р. оголосила про намір «освоїти» ще й західні терени держави. До кінця наступного року ритейлер планує відкриє у Львові перші два супермаркети.

Економіка