Новини Львова (cтор. 8102)

17:16 3 жовтня 2013 р.

На Львівщині готують 4-ий Національний природний парк

2 жовтня в м. Турка на Львівщині, за ініціативи Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, відбулась робоча нарада зі створення національного природного парку на території Турківського району. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Природа

17:09 3 жовтня 2013 р.

Усі церкви в Україні, окрім УПЦ Московського патріархату, закликали Януковича звільнити Тимошенко

Предстоятелі церков і лідери релігійних об'єднань України звернулися до президента Віктора Януковича із закликом виконати рішення Європейського суду з прав людини за скаргою № 49872/11 і звільнити Юлію Тимошенко від покарання. Про це у четвер 3 жовтня повідомили у прес-службі "Батьківщини".

Політика

16:34 3 жовтня 2013 р.

Ставицький відповідає на запитання депутатів Львівоблради

Міністр енергетики і вугільної промисловості Едуард Ставицький на сесії Львівської обласної ради заявив, що одним із співзасновників третього підприємства-партнера з видобутку сланцевого газу на Олеській ділянці є львів'янин Ігор Попадюк.

Економіка

16:25 3 жовтня 2013 р.

Міністр енергетики пообіцяв 15 тис. робочих місць на Львівщині за сланцеву угоду

Міністр енергетики і вугільної промисловості України Едуард Ставицький.на сесії Львівської облради запропонував депутатам бартер: "Якщо сьогодні Львівська обласна рада схвалить угоду, яка дозволить розробку Олеської газової площі, то на Львівщині буде створено щонайменше 15 тис. робочих місць".

Економіка