Випробування нової української ракети завершилися успішно

17:40 26 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко привітав головного конструктора новітньої української ракетної техніки й військових з успішним завершенням випробувань.

Президент Петро Порошенко взяв сьогодні, 26 травня, в ході робочої поїздки до Одеської області участь у чергових випробуваннях на одному з полігонів на Півдні України нової української ракети, призначеної для ураження цілей різного класу. Про це повідомили в прес-службі Глави держави, де також поінформували, що бойова частина, двигун та система керування цієї ракети – українського виробництва.

«У її виробництві задіяні понад 10 підприємств українського оборонпрому. Випробування показали високу точність і надійність систем управління ракети», –зазначено також у повідомленні.

Президент подякував головному конструктору та військовим, які брали участь у випробуваннях, а також наголосив: «Вітаю вас з успішним завершенням випробувань. Вітаю вас з тим, що ракета вразила мішень. Бажаю якнайскорішого її поставлення на озброєння. Це є наш спільний успіх»

Про це повідомили сьогодні, 26 травня, на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України, де також поінформували: «За випробуваннями також спостерігали міністр оброни України Степан Полторак та секретар Ради національної безпеки і оброни України Олександр Турчинов».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів