У Львові завершився Форум лідерів молоді

17:15 2 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У четвер, 2 листопада, у Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся Форум лідерів молоді («Lviv Youth Leaders Forum»).

Про це повідомили сьогодні, 2 листопада, у Львівській облдержадміністрації, де також конкретизували: «Про важливість розвитку інноваційного мислення під час Львівського молодіжного форуму лідерів розповів ректор Всеукраїнської філії Міжнародного інституту розвитку інтелекту, професор Парк Сунг Со (Республіка Корея). У доробку професора – кількадесят проведених молодіжних форумів та виступів на міжнародних освітніх конференціях у Республіці Корея, Китаї, Гонконгу, Білорусі, Казахстані, Камбоджі, В’єтнамі, Таїланді та Україні, розробка тренувальних програм для керівників корейських підприємств, навчання посадових осіб місцевого самоврядування в містах Аньян і Сеул, організація Всеукраїнського форуму лідерів освіти у Києві (2016) тощо.

«Окрім лекцій, програма форуму передбачала ярмарок молодіжних організацій, де кожен мав змогу ознайомитися з діяльністю організації. Організатори події – Національний університет «Львівська Політехніка» та МГО «Світова молодіжна спільнота». Подія відбувається за підтримки Департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації. Серед запрошених учасників заходу – представники Міжнародного інституту розвитку інтелекту (IMEI, Республіка Корея), керівники громадських молодіжних організацій, голови студентських парламентів та рад ВНЗ, представники державних органів, активна молодь Львова», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів