У «Львівській політехніці» пройде День відкритих дверей

18:35 24 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У суботу, 29 квітня, об 11.00 у 217-й аудиторії на другому поверсі головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» на вулиці Степана Бандери, 12 відбудеться День відкритих дверей бакалаврської програми «Інтернет речей» («Іnternet of Things»).

Про це повідомили сьогодні, 24 квітня, у Львівській міськраді, де також запевнили, що в суботу в політехніці чекатимуть на усіх охочих почути про програму та дізнатися про її переваги. Зокрема, абітурієнтам розкажуть про інноваційне навчання, новітні курси та предмети, можливість отримання стипендій та стажування в ІТ-компаніях.

Виступатимуть перед абітурієнтам Зеновій Верес та Володимир Федак – розробники програми, викладачі «Львівської політехніки» та працівники ІТ-галузі. Також на дні відкритих дверей презентують і покажуть пристрої, що належать до «Інтернету речей», «BioLock» та «Senstone», які були створені у Львові.

Бакалаврська програма Інтернет речей була запроваджена минулого року. Це перша і унікальна програма, розроблена «Львівським ІТ Кластером», ІТ-спеціалістами спільно з викладачами «Львівської політехніки» для того, аби зробити освіту ближчою до запитів роботодавців і краще підготувати студентів до майбутньої роботи в ІТ-сфері. Зараз на ній навчаються більше 50 студентів.

Про це повідомили сьогодні, 24 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «Інтернет речей» (Internet of things) – це галузь, яка займається розробкою побутових пристроїв, так званих «розумних речей», які з під’єднанням до Інтернету отримують більше можливостей та функцій. До них можна віднести «розумні» холодильники, які самі замовляють їжу в онлайн-супермаркеті або ж автомобілі з автопілотом тощо. За словами розробників програми «ІоТ», на сьогодні на ринку праці є великий попит на спеціалістів з Інтернету речей як в Україні, так і у всьому світі. Завітати на День відкритих дверей можна, попередньо зареєструвавшись за посиланням https://itcluster.typeform.com/to/Rypx3h».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів