У Львівській міськраді пообіцяли відремонтувати три шкільні басейни

15:50 24 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Очільник управління освіти ЛМР Зоряна Довганик запевнила: «У навчальних закладах Львова передбачено функціонування 28 басейнів».

У прес-службі міськради повідомили сьогодні, 24 квітня, повідомили сьогодні, 24 квітня: «У Львові за кошти міського бюджету триває активна ремонтна кампанія в установах освіти. Вже завершено роботи з капітального ремонту басейну у СЗШ №99. У 2017 році відновлять роботу ще трьох басейнів: в ЛНВК «Школа І ступеня – гімназія», у СЗШ №65 та у СЗШ №86».

Очільник управління освіти ЛМР запевнила: «Для проведення ремонтних робіт у басейні школи №99 було передбачено у міському бюджеті п’ять мільйонів 200 тисяч гривень».

Чиновник також розповіла: «У навчальних закладах Львова передбачено функціонування 28 басейнів: 24 – у школах, чотири – у дошкільних навчальних закладах. З тих 24 басейнах, які передбачені у школах, на сьогоднішній день функціонує 16 басейнів і ще вісім треба відновити. З тих восьмими у трьох на сьогоднішній день проводяться ремонтні роботи».

Зоряна Довганик також запевнила: «У 2017 році буде відкориговано проектно-кошторисну документацію на проведення ремонтних робіт у двох басейнах. І залишається ще 2 навчальних заклади на проведення ремонтних робіт, у яких необхідно виготовити проектно-кошторисну документацію».

Очільник управління освіти ЛМР також повідомила: «Крім цього бюджетом розвитку міського бюджету 2017 року передбачено асигнування для виготовлення проектно-кошторисних документацій на ремонт ще трьох басейнів – у СЗШ №29, СЗШ №72 та СЗШ №83. У 2017 році у бюджеті розвитку міського бюджету Львова передбачено асигнування в сумі 6,8 млн. гривень для проведення названих вище робіт».

Про це повідомили сьогодні, 24 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «У навчальних закладах (школи та садочки) Львова налічується 28 басейнів. Станом на сьогодні функціонує 16 басейнів. У 2016 році відновлено роботу недіючого більше 25 років басейну у НВК садок-школа «Провесінь». Завершено роботи з капітального ремонту басейнів у СЗШ №36 та СЗШ №99».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів