Соціальні служби організували у Львові «Територію дитинства»

14:28 29 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді безкоштовно долучить маленьких львів’ян до різноманітних пізнавальних та розважальних заходів.

У Львівській міськраді повідомили в понеділок: «З 29 травня до 8 червня 2017 року у рамках кампанії «Відповідальне місто» триватиме масштабний міський захід до Міжнародного дня захисту дітей «Територія дитинства». Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді безкоштовно долучить до різноманітних пізнавальних та розважальних заходів маленьких львів’ян нашого міста та його гостей».

«Діти з багатодітних, малозабезпечених, опікунських сімей, діти-сироти, діти з особливими потребами, діти учасників АТО, діти, які переселились з окупованих територій України, діти з інтернатних закладів матимуть можливість обрати у запропонованій їм програмі «Територія дитинства» розваги на будь-який смак та вподобання. Зокрема, екскурсії у військові частини, навчальні заклади та спеціалізовані центри, відвідати майстер-класи з самооборони, пожежної справи, кулінарії та інших спеціальностей», – поінформували також у міськраді.

«Учасники заходу матимуть можливість ознайомитись з професіями: медика, військового, ветеринара, пожежника, поліцейського, кондитера, фармацевта, піцмайстра, зоолога, архітектора, історика, екскурсовода, залізничника, юриста, працівника театру та з напрямками технічних спеціальностей. Дітки наймолодшої вікової категорії матимуть змогу насолодилися відвідавши розважальні заклади та переглянути вистави в дитячих театрах Львова», – додали у міськраді.

А відповідальна за проект «Територія дитинства» начальник відділу соціальної роботи Франківського району Світлана Гриців запевнила: «В час канікул кожна дитина має можливість подумати над тим, що у майбутньому стане справою її життя. Наш відділ «територією дитинства» забезпечить діткам можливість почути, побачити і навіть відчути як це бути тим, ким мрієш стати».

«Також у рамках проекту працівники Львівського міського центру соціальний служб для сім’ї, дітей та молоді у співпраці із навчальними та іншими закладами проведуть комплекс заходів профорієнтаційного характеру. Захід відбудеться за благодійної підтримки: «Об’єднання «Самопоміч» (технічна підтримка), ТзОВ «Майстерня карамелі» (продукція), ТОВ «КФ «Ярич» (продукція), Львівська філія ТзОВ ТД  «Карпатські мінеральні води» ( продукція), ТОв «Біскотті» (продукція) », – поінформували також у міськраді.

«До співпраці в організації заходів залучені: Національна академія сухопутних військ, Ресторан – «Челентано», Національний лісотехнічний університет України, Львівський історичний музей, ТзОВ «Чудо-тур», Головне управління ДСНС України у Львівській області, обласний академічний театр ляльок, управління патрульної поліції, Музей історії релігії, обласна станція переливання крові, Музей хвороб людини Львівського національного медичного університету, Музей історії Львівський залізниці, Національний музей імені Андрея Шептицького, Храм Святих апостолів Петра і Павла, Воєнно-історичний музей, 80-та окрема десантно-штурмова бригада, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології імені Степана Гжицького, ресторан «МакДональдс», кінотеатр «Lviv Film Center», інтерактивний музей «D. S. Таємна аптека», Львівська майстерня шоколаду, аквапарк «Пляж», Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр, Зоологічний музей імені Бенедикта Дибовського Львівського національного університету імені Івана Франка, Львівський національний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької, Дитячий розважальний центр «Леопарк», Спортивно-розважальний комплекс  «Апекс», Музей народної архітектури і побуту у Львові, Львівський апеляційний адміністративний суд, Львівський університет безпеки життєдіяльності», – повідомили також сьогодні, 29 травня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів