Львівщина й Луганщина знову обмінялися вчителями

12:28 17 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Уже втретє майже п’ять десятків педагогів із області вирушили на Луганщину в межах освітнього проекту «Схід і Захід разом».

У Львівській облдержадміністрації повідомили також сьогодні, 17 жовтня: «Обмінятись досвідом, поділитись своїми навиками та перейняти щось від освітян прифронтових територій – така мета заходу, що організував департамент освіти та науки Львівської ОДА».

Директор департаменту освіти та науки Львівської ОДА Любомира Мандзій зауважила під час прощання із вчителями: «Якщо першого разу ми докладали зусиль, аби мотивувати вчителів для такої поїздки, то тепер охочих було значно більше. Переважна більшість педагогів – це молодь, яка розуміє свою соціальну відповідальність та має сформовану громадянську позицію».

А вчитель фізкультури із Новояворівська Олег Савчак поділився враженнями: «Цікаво як відбувається процес навчання в Сєверо-Донецьку, адже саме туди мене скерували для обміну досвідом. Ми - українці, патріоти своєї країни, тому страх та хвилювання відступають на задній план». 

«На Львівщину цього тижня приїдуть також майже 50 вчителів із Луганська. Серед них – вчителі української мови, математики, інформатики та історії. В межах проекту «Схід та Захід разом» відбудеться також обмін досвідом серед діячів культури», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів