Стоматологи заблокували у Львові вхід у поліклініку

12:45 17 січня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: dyvys.info

Начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб запевнив: «Всі заяви про те, що я когось побив – це чистої води інсинуація».

Начальник управління охорони здоров’я Львівської міськради Володимир Зуб прокоментував ситуацію, яка виникла сьогодні в 3-й стоматологічній поліклініці у Львові: «До головного лікаря 3-ї стоматологічної поліклініки Юрія Павліва звернулися працівники цієї стоматполіклініки, які хочуть звільнитися за власним бажанням, а також працівники, яким необхідно оформити пенсію. І сьогодні я разом з головним лікарем 3-ї стоматполіклініки та головним спеціалістом з кадрових питань управління охорони здоров’я виїхали в цю поліклініку, щоб взяти трудові книжки та оформити їх належним чином для тих, хто звільняється, і тих, кому треба зробити відповідні документи для отримання пенсії».

Чиновник також розповів: «При вході в поліклініку нас зустріла група працівників 3-ї стоматполіклініки, які заблокували вхід у приміщення. При спробі пройти до приміщення виникла штовханина. Мене і головного лікаря почали штовхати, і в результаті цієї штовханини, яку спровокували працівники цієї ж поліклініки, впала жінка».

Володимир Зуб запевнив: «Також інформую про те, що до головного лікаря 3-ї стоматполіклініки була застосована фізична сила, з приводу чого він уже подав відповідну заяву у правоохоронні органи. Всі заяви про те, що я когось побив – це чистої води інсинуація стоматологів, які протестують проти реформування стоматології».

Про це повідомили сьогодні, 17 січня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів