У Львові буде благодійний бал

16:48 19 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

На вже другому у Львові благочинному балу, присвяченому Міжнародному дню людини із синдромом Дауна, передбачено показ мод та розіграш подарункових сертифікатів для гостей.

У п’ятницю, 23 березня, о 19:00 у Бальній залі Будинку Вчених розпочнеться вже другий у Львові благочинний бал, присвяченому Міжнародному дню людини із синдромом Дауна. Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Організатор балу Наталія Копій зазначила: «Ми маємо на меті привернути увагу до дітей, які потребують нашої допомоги, до їх проблем і вирішення медичних потреб. Сподіваюсь, що цього року за підтримки наших гостей нам вдасться зібрати кошти на купівлю необхідної апаратури для навчально-реабілітаційного центру «Гармонія». Торік за кошти, зібрані на Першому благодійному балу, придбали зокрема апарату для мікрополяризації головного та спинного мозку (для корекції вольово-емоційних, мовних порушень, енурезу, епілепсії)».
Натомість директор навчально-ребілітаційного центру «Гармонія» (де навчаються, проживають та лікуються дітки з різним порушенням опорно-рухового апарату – синдромом Дауна, аутичні діти, діти хворі на ДЦП тощо) Наталія Тіщенко наголосила: «Потреб є надзвичайно багато. Такі благочинні акції, які проводяться для придбання обладнання, допомагають нам ефективніше організувати реабілітаційний процес і для дітей із інтелектуальними порушеннями, і для дітей із особливими освітніми потребами».

«За словами організаторів, у межах балу відбудеться презентація парфумів світових брендів, представлення фрагменту театру тіней у виконанні дітей з особливими потребами, презентація новинок із світу автомобілів та аукціон картин відомих львівських художників. Окрім того, передбачається показ мод та розіграш подарункових сертифікатів для гостей. Благодійний бал відбудеться за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів