Тиждень індійського кіно у Львові – до 25 жовтня

09:45 21 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У Львові розпочалися Дні індійської культури.

«У п’ятницю, 20 жовтня, у Будинку вчених урочисто розпочалося святкування Днів індійської культури, – повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації. – Урочистості розпочалися виконаннями гімну обох країн, після чого почесні гості запалили священний вогонь Дівалі, що симовлізує перемогу світла над темрявою».

Натомість у міськраді запевнили: «До 25 жовтня Львів порине в атмосферу індійської культури. В рамках фестивалю у місті триватимуть Тиждень індійського кіно, майстер-класи з йоги, а у Львівській філармонії відбудеться концерт традиційної індійської музики Пт Кешаб Канті Чоудхарі». 

Тиждень Індійського кіно стартував у трьох локаціях міста. Зокрема перлини індійського  кінематографу можна переглянути в кінотеатрі «Планета Кіно» на третьому поверсі ТРЦ «Форум Львів» на вулиці Під Дубом (№7б). У суботу, 21 жовтня о 14.00 там відбудеться прем'єрний показ індійських стрічок.

А на першому поверсі ТРЦ «Форум Львів» на вулиці Під Дубом пройдуть у суботу, 21 жовтня, флешмоб індійських танців і розіграш призів, а також майстер-клас з йоги у «Форум Львів». Натомість у неділю, 22 жовтня, о 14.00 у ресторації «Грушевський Cinema Jazz» розпочнеться показ сучасного індійського кіно, а посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті проведе» Презентацію Індії».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів