Музичний фестиваль «Захід» відбудеться на Львівщині 18-20 серпня

16:48 24 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Оргкомітет фестивалю, запрошує учасників війни відвідатийого безкоштовно.

У Львівській обласній раді повідомили сьогодні, 24 липня: «Захисникам, котрі брали участь у військових діях на сході України, пропонують відвідати фестиваль наметового містечка та відпочити під 60 годин українських альтернативних виконавців. Оргкомітет музичного фестивалю «Захід», який  відбудеться з 18 до 20 серпня включно цього року неподалік села Родатичі в Городоцькому районі Львівської області, запрошує учасників-воїнів АТО відвідати фестиваль безкоштовно».

Волонтери фестивалю повідомляють на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Якщо ви знаєте людей, які брали участь у військових діях на сході України та є учасниками АТО, передайте їм, будь ласка, цю інформацію. Для цього учаснику АТО необхідно зареєструватись в анкеті».

«Кількість місць обмежена. На триденній сцені фестивалю гостей зустрічатимуть впродовж 60 музичних годин відомі українські альтернативні гурти та рок-виконавці. У сфері відпочинку –наметове містечко посеред української природи та фестивальна атмосфера», – поінформували також у прес-службі Львівської обласної ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів