Львівський театр здобув Гран-прі фестивалю «Нябёса»

13:30 16 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

У Мінську відбувся IV Міжнародний різдвяний фестиваль батлейкових та лялькових театрів «Нябёса», у якому взяли участь 18 колективів зі семи країн – Великої Британії, Литви, Німеччини, України, Естонії, Росії та Білорусі.

Про це повідомили сьогодні, 16 січня, у прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Україну представляли київський театр ляльок «ПараШут», Закарпатський обласний театр ляльок та Львівський театр естрадних мініатюр «І люди, і ляльки». Гран-прі фесту журі присудило львів’янам – за виставу для дітей і дорослих «Скинія златая». Автор ідеї та художник – Ельвіра Босович, режисер – Роман Козак».

«Чудове музичне оформлення для цього вертепного дійства створила Людмила Зборовська, яка впродовж багатьох років є учасником фольклорних експедицій. Програма складалася з 19 вистав, які оцінювало професійне журі. Переможців визначали за номінаціями «За найкращу виставу» (Гран-прі), «За найкращий дебют», «За найкраще розкриття духовно-морального змісту вистави» і «За найкраще акторське виконання», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів