У Львові судитимуть трьох розбійників

10:30 21 червня 2018 р.

Львівська місцева прокуратура №1

Львівська місцева прокуратура №1
Фото: lia.lvivcenter.org

Слідчі поліції скерували за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 до суду обвинувальний акт стосовно 37-річної жінки, яка спланувала, організувала та координувала розбійний напад на іноземного громадянина в ніч із 16 на 17 березня 2018 року у Львові.

Про це повідомили в четвер, 21 червня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «У змові з уродженкою Тернопільщини «діяли» ще троє спільників – 29-річний львів’янин, 24-річний азербайджанець та нез’ясована слідством особа, стосовно якої слідство ще триває. Нанісши потерпілому декілька ударів металевою палицею по тулубу і кінцівках та погрожуючи розправою, його насильно помістили до автомобіля і вимагали вісім тисяч доларів США, які, на думку зловмисників, знаходились у сумці чоловіка. Коли той відмовився, його знову били і навіть душили».

«У той час, коли іноземець втратив свідомість, один із лиходіїв вирвав з його рук сумку з цінними речами та пересів до іншого авто, інші учасники злочину попрямували у напрямку вулиці Професорської. Проте згодом, неподалік будівлі №1, потерпілому вдалося утекти», – поінформували також у прокуратурі.

«Відповідно до висновку експертів, чоловік отримав струс головного мозку, численні гематоми і садна на обличчі, ключиці, руці. Такі дії раніше судимої за незаконне переправлення осіб через державний кордон України організаторки та вказаних осіб кваліфіковано за частиною 3 статті 27 та частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій) і частиною 2 статті146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). За вчинене обвинуваченим загрожує до 15 років ув’язнення зі конфіскацією майна», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів