Суд заарештував голову районної адміністрації Львова

12:00 21 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: скріншот фрагменту на сторінці сайту ЛМР

У прокуратурі запевнили: «Затриманому на неправомірній вигоді посадовцю органу місцевого самоврядування у Львові обрали запобіжний захід і відсторонили від посади».

Про це повідомили в середу в прес-службі прокуратури Львівської області, де також нагадали, що слідчі Головного управління Нацполіції спільно з працівниками управління захисту економіки Львівщини затримали в п’ятницю, 16 березня, голову однієї з районних державних адміністрацій Львівської міської ради, який отримав 105 тисяч гривень за обіцяне сприяння у веденні господарської діяльності родичам одного із посадовців та допомогу у працевлаштуванні. Як інформував «Щоденний Львів», у міськраді повідомили, що затримано голову Залізничної районної адміністрації.

«Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди в значному розмірі для себе за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням свого службового становища). Крім цього, ухвалами слідчого судді Галицького районного суду Львова задоволено клопотання органу досудового розслідування та застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 140 960 гривень. Посадовця на два місяці відсторонено від займаної посади», – поінформували також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів