Суд визнав директора «Львівелектротрансу» винним

10:10 17 листопада 2017 р.

Директор «Львівелектротрансу» Михайло Сидорович

Директор «Львівелектротрансу» Михайло Сидорович
Фото: zik.ua

За поданням прокурора області, наказом Львівської міської ради директора «Львівелектротрансу» притягнуто до дисциплінарної відповідальності та оголошено догану.

У прокуратурі Львівської області повідомили сьогодні, 17 листопада: «З ініціативи прокуратури, директора «Львівелектротрансу» притягнуто до відповідальності за корупцію. Прокуратурою області виявлено факт несвоєчасного подання посадовцем комунального підприємства «Львівелектротранс» декларації про суттєві зміни у майновому стані – придбання транспортного засобу марки «Mercedes-Benz», вартістю майже 447 тисяч гривень».

«За цим фактом було складено адмінпротокол за частиною 2 стптті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог фінансового контролю), а Франківським районним судом Львова визнано директора винним.

Однак, адміністративне стягнення не накладено у зв’язку із закінченням строків, передбачених статтею Кодексу України про адміністративні правопорушення . Відтак, за поданням прокурора області, наказом Львівської міської ради, директора вказаного підприємства притягнуто до дисциплінарної відповідальності та оголошено догану. Відомості стосовно правопорушника відображено в Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні правопорушення», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів