Слідчі затримали на Львівщині жінку-податківця

19:20 24 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: lviv.gp.gov.ua

Начальник районного відділення державної податкової інспекції вимагала та отримала 5,5 тисячі гривень за реєстрацію приватного підприємства як платника податку на додану вартість.

Сьогодні, 24 квітня слідчі обласної прокуратури спільно з працівниками управління захисту економіки поліції затримали при отриманні хабара в розмірі 5,5 тисячі гривень начальника районного відділення державної податкової інспекції Львівського обласного управління ДФС України, яка вимагала та отримала вказану суму за реєстрацію приватного підприємства як платника податку на додану вартість. При затриманні у неї останньої вилучено близько 90 тисяч гривень коштів, походження яких встановлюється.

Про це повідомили сьогодні, 24 квітня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також опублікували фото з місця події й поінформували: «У провадженні тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення про підозру за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України та обрання затриманій працівниці податкової інспекції запобіжного заходу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів