Шахрайки «зняли порчу» на Львівщині за 27 тисяч гривень

15:48 21 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: ukr.media

Дві пройдисвітки видурили гроші й золоті прикраси у 25-річної жительки Золочева.

Про це повідомили в четвер, 21 червня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також конкретизували: «20 червня в Золочівський відділ поліції звернулася зі заявою про шахрайство 25-річна жителька району. Жінка розповіла, що напередодні на одній з вулиць міста до неї підійшла незнайома жінка віком 50-56 років та спитала котра година. Після цього вона сказала, що на заявниці та її родині лежить порча, яку потрібно терміново зняти. Незнайомка відвела її у менш людне місце, згодом до них підійшла ще одна молода жінка».

«Потерпіла розповіла, що була ніби під гіпнозом. Вона зняла з себе прикраси (золоті сережки, золотий ланцюжок з кулоном, два персня та срібний браслет) і віддала їх зловмисницям разом із гаманцем та мобільним телефоном. Сума завданих збитків становить близько 27 тисяч гривень», – поінформували також в обласному управлнні поліції.

«За цим фактом відкрито кримінального провадження за частиною 1 статті190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі. Правоохоронці розшукують осіб, причетних до злочину, проводиться досудове розслідування», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів