П’яний водій перевищив у Львові вміст алкоголю всемеро

16:45 20 червня 2018 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: facebook.com/lvivpolice

Нетверезий водій, аби уникнути відповідальності, налив у пробірку для аналізів води.

В управлінні патрульної поліції Львівської області повідомили в середу, 20 червня: «Сьогодні вночі екіпаж патрульної поліції виявив автомобіль «Opel» на іноземній реєстрації, водій якого порушив правила дорожнього руху. Його зупинили та попросили пред’явити документи. Під час спілкування, інспектор відчув характерний запах алкоголю та запитав чоловіка чи він вживав сьогодні спиртне. Водій повідомив, що не пив, проте від перевірки на стан алкогольного сп’яніння відмовився».

«Інспектори запропонували чоловіку пройти перевірку в медичному закладі. Водій погодився. Вже в лікарні особі дали пробірку для аналізів. Проте водій вирішив схитрувати та налив туди води. Патрульні це побачили та повідомили чоловіка, що таким чином він не зможе уникнути відповідальності, а тому йому краще співпрацювати та здати аналіз крові», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«Водій дозволив взяти лікарям кров для перевірки. Після цього громадянина відпустили, проте він викликав таксі та поїхав назад до свого автомобіля, який припаркував на місці його зупинки патрульними. Згодом чоловіка зупинив вже інший екіпаж патрульної поліції та запропонував ще раз пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Цього разу водій вирішив не витрачати свій час та погодився її пройти на місці. Результат прилада «Drager» – 1.5 проміле. Це більш ніж в сім разів вище норми. На чоловіка склали адміністративні матеріали за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення кКерування транспортним засобом в стані сп’яніння) », – повідомили також в управлінні патрульної поліції Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів