Поліціянти затримали у Львові підозрюваних у вбивстві

09:30 16 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: google.com.ua

Слідчі оголосили підозру жителям Київщини й Кам’янського.

У прес-службі Львівського обласного управління поліції розповіли напередодні: «13 грудня близько 21.30 надійшло повідомлення від працівника одного з львівських готелів про те, що у номері виявлено тіло жінки без ознак життя з численними ушкодженнями.
Впродовж доби працівники кримінальної поліції Львівщини спільно з оперативниками Київської області встановили особи зловмисників причетних до скоєння злочину та їх місцеперебування. Ними виявилися 17-річний мешканець Київської області та 30-річна мешканка міста Дніпродзержинськ (виявляється, у львівській поліції ще не знають, що це місто вже перейменоване в Кам’янське. – «ЩЛ»).
«Правоохоронці повідомили їм про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.  Зловмисникам обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває», – поінформували також у прес-службі Львівського обласного управління поліції.

Натомість на порталі оперативних новин «Varta1» уточнили, що вбивство жінки відбулося у Львові в готелі на вулиці Замарстинівській 122, а один з підозрюваних у вбивстві виявився особою ромської національності.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів