Поліціянти розслідують у Львові спробу підпалу автомобіля

17:00 17 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

Однією з версій скоєння злочину є сімейно-побутовий конфлікт.

У Шевченківський відділ поліції звернувся сьогодні, 17 листопада, 35-річний львів’янин, котрий повідомив, що близько шостої години ранку невідома особа пошкодила його автомобіль «Деу Ланос», запаркований біля будинку на вулиці Джерельній. Відтак, там працювала слідчо-оперативна група.

Як попередньо встановили правоохоронці, автомобіль намагались підпалити, обливши його невідомою речовиною. Поліціянти виявили на бампері автомобіля кіптяву та сліди від пошкодження вогнем.

Окрім того, на одному з розбитих вікон першого поверху будинку, поблизу якого був запаркований «Деу», правоохоронці також виявили кіптяву. Працівники поліції вилучили з місця події пластикову пляшку з залишками невідомої речовини, відтак, відкрили за цим фактом кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримільного кодексу України, яка передбачає за умисне знищення або пошкодження майна позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Про це повідомили сьогодні, 17 листопада, в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також запевнили: «Наразі встановлюються обставини події та особи, причетні до скоєння злочину, призначено низку експертиз».

Як інформував «Щоденний Львів», невідомі кинули у Львові у вікно в будинку та в автівку «коктейлі Молотова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів