Поліціянти й соцпрацівники забрали у Львові двох дітей з неблагополучної родини

14:45 20 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

В обласному управлінні поліції запевнили: «Хлопчик і дівчинка зараз знаходяться під наглядом медиків та вихователів. Вирішується питання про позбавлення подружжя батьківських прав».

Про це повідомили в середу, 20 червня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Вранці 19 червня дільничний офіцер Франківського відділу поліції прийшов до помешкання, де проживає неблагополучна родина. В квартирі він застав 33-річну львів’янку разом із чоловіком та їхніх малолітніх доньку і сина. Обоє дорослих були з ознаками алкогольного сп’яніння, в оселі панував безлад, антисанітарія, а діти були недоглянутими».

«Негайно на місце події прибули працівники ювенальної превенції та соціальних служб Франківського району. За згодою матері  дітей забрали та помістили у спеціалізовані заклади. Наразі трирічна дівчинка та восьмирічний хлопчик знаходяться під наглядом  медиків», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Щодо батьків, які вже неодноразово притягалися до відповідальності, складено протокол про адміністративне правопорушення. Вирішується питання про позбавлення їх батьківських прав», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів