Поліція розшукує на Львівщині водія, який збив насмерть пішохода

10:45 29 травня 2017 р.

Правоохоронці просять усіх, хто володіє інформацією про обставини події чи винуватця ДТП, зателефонувати на оперативну лінію «102».

У Львівському обласному управлінні поліції розповіли сьогодні, що 27 травня о 01.49 у її Сокальське відділення надійшло повідомлення про те, що неподалік перехрестя доріг, які ведуть до села Сілець та міста Соснівка, лежить мертвий чоловік. Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що 40-річний місцевий мешканець загинув внаслідок ДТП, яке сталося близько 01.00.

Натомість водій невстановленого автомобіля скоївши наїзд на пішохода  втік з місця пригоди. Відтак. за фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, яка передбачає за «порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці просять усіх, хто володіє інформацією про обставини події чи винуватця ДТП, зателефонувати на оперативну лінію «102». Про це повідомили сьогодні, 29 травня, прес-службі Львівського обласного управління поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів