Поліція отримала у Львові інформацію про продавця зброї

18:00 20 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook»

Працівники Залізничного відділ поліції вилучили чотири пістолети, карабін і шаблю.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, 20 жовтня: «Працівники Залізничного відділ поліції отримали оперативну інформацію, що 48-річний львів’янин намагається продати зброю. Він був викритий 19 жовтня під час реалізації нарізного пістолету марки « Walter zella Mahlis» за 67 500 гривень».

Начальник Залізничного відділу поліції Павло Гарасим розповів: «Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні чоловіка було виявлено ще три пістолети, нарізний карабін та предмет, схожий на шаблю. За його словами зброя залишилася у спадок від батька і він її хотів продати. Жодних дозвільних документів на неї чоловік не мав».

«Правоохоронці вилучили зброю й скерували на експертне дослідження, а також відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває», – поінформували також на сторінці Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів