Патрульні зупинили вночі у Львові 12 п’яних водіїв

13:40 25 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Четверо водіїв мали ознаки наркотичного сп’яніння.

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили сьогодні, 25 липня, що в ніч із понеділка на вівторок її працівники склали протоколи на 12 водіїв, які перебували в стані сп’яніння. З них четверо водіїв мали ознаки наркотичного сп’яніння. Зокрема, на вулиці Сихівській екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль «Mercedes-Benz ML500», який перебував у розшуку за створення ДТП.

Інспектори зупинили транспортний засіб та повідомили водію, що автомобіль перебуває в орієнтуванні. Той відповів, що він не знає ні про яке ДТП. Він також не мав при собі документів, оскільки в нього їх вилучили за підозрою у керуванні автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, проте суд не притягнув його до відповідальності.

Особу водія встановили в базі даних та запропонували пройти перевірку на стан сп’яніння. Результат – 0.42 проміле. Відтак, на водія склали протокол про керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, а також викликали в управління патрульної поліції для розгляду справи по розшуковому ДТП.

Ще одного водія, цього разу – мопеда, зупинили через відсутність у нього мотошолома. Він поводив себе агресивно, документів не пред’явив, а також мав очевидні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат його перевірки на приладі «Drager» – 2.40 проміле. 

Ще четверо водії також мали явні ознаки наркотичного сп’яніння. Всі вони відмовилися від проходження перевірки, а тому на них склали протоколи за керування в нетверезому стані. Тепер подальшу долю водіїв буде вирішувати суд. 

Про це повідомили сьогодні, 25 липня, на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів