Патрульні розшукали у Львові автівку, яка таранила дорожній відбійник

16:44 24 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

П’яний водій «BMW» зізнався у скоєній ДТП.

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили сьогодні, 24 квітня, що вчора, близько 20-ї години, на телефон гарячої лінії 102 зателефонував охоронець та повідомив, що автомобіль «BMW» здійснив на вулиці Щирецькій наїзд на дорожній відбійник. Однак коли патрульні прибули туди, то порушника там уже не було.

Але до інспекторів підійшов заявник і поінформував, що транспортний засіб поїхав в напрямку вулиці Кульпарківської, де патрульні виявили автомобіль «BMW», який мав характерні пошкодження. Більш того – до інспекторів вийшов його водій, який зізнався у скоєному ДТП.

Крім того, патрульні зауважили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти відповідну перевірку. Водій відповів, що дійсно вживав алкогольні напої проте проходити перевірки на стан сп’яніння не буде.

Відтак, інспектори склали на 58-річного водія три протоколи – за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), за статтею124  КУпАП (вчинення ДТП) та статтею122-4 КУпАП (залишення місця ДТП). Про це повідомили сьогодні, 24 квітня, на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів