На Львівщині триває операція «Мігрант»

18:00 22 лютого 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: 04744.info

Правоохоронці виявляють іноземців та осіб без громадянства, котрі порушують правила перебування в Україні, а також протидіють нелегальній міграції.

Про це повідомили сьогодні, 22 лютого, у Львівському обласному управлінні поліції, де також розповіли: «У Стрию правоохоронці виявили 20-річну громадянку однієї з пострадянських країн, котра порушила правила перебування на території України. Ще одного іноземця, віком 20 років, котрий вчинив таке ж правопорушення виявили працівники Яворівського відділу поліції. В обидвох випадках громадяни притягнуті до адміністративної відповідальності».

«Операція проводиться у два етапи. Підготовчий тривав від 5 до 20 лютого, а практичний  триватиме від 21 лютого до 30 квітня. Метою цільових профілактичних заходів є нагляд та контроль за виконанням законодавства у міграційній сфері, контроль з в’їздом на територію України та виїздом з території нашої держави іноземців та осіб без громадянства, дотримання ними правил та норм перебування в країні, а також з метою протидії та запобігання нелегальній міграції», – поінформували також у прес-службі Львівського обласного управління поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів