Майстер лісу на Львівщині завдав збитків на 825 тисяч гривень

12:15 17 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки департаменту захисту економіки Національної поліції України в інтернет-мережі «Facebook»

Прокурор Львівської області оголосив майстру лісу підозру в скоєнні злочину.

У департаменті захисту економіки Національної поліції України повідомили сьогодні, 17 січня: «Майстра лісу підозрюють у незаконній вирубці лісу-кругляка породи «Дуб». Сума збитків становить понад 800 тисяч гривень. Працівники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції та обласної прокуратури виявили незаконне понаднормове зрізання дубів на території лісництва Карпатського регіону».

«Правоохоронці встановили, що лісозаготівельною бригадою впродовж 2016 року проводилось вирубування дерев, які знаходились у межах відведеної під рубку лісопосадки. Разом з тим 38-річний майстер, який здійснював організаційне керівництво та контроль за проведенням робіт на лісопосадці, не відобразив понаднормове зрізання 30 дерев породи дуба», – поінформували також у департаменті захисту економіки

«Унаслідок протиправних дій завдано збитків на суму 825 тисяч гривень. Прокурором Львівської області посадовцю повідомлено про підозру за частиною 2 статті 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого», – повідомили також у департаменті захисту економіки Національної поліції та опублікували фотосвідчення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів