Грабіжники в масках вдерлися в квартиру львів’янки

15:35 21 червня 2018 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: telegraf.in.ua

Оперативники Личаківського відділу поліції та управління карного розшуку Головного управління Нацполіції у Львівській області розшукали розбійників.

У Головному управлінні поліції у Львівській області розповіли в четвер: «14 червня в Личаківський відділ поліції звернулася 58-річна львів’янка. Жінка повідомила, що близько 05.45 двоє невідомих осіб в чорному одязі та медичних масках на обличчі, підібравши ключ до замка вхідних дверей, проникли у її квартиру».

«Зловмисники зв’язали заявницю скотчем та, погрожуючи катуванням, примусили сказати, де знаходяться грошові заощадження і коштовності. Нападники заволоділи готівкою в сумі 40 000 гривень та 100 доларів, а також золотими виробами, орієнтовна вартість яких становить 8 000 доларів, та двома шубами. Загальна сума заподіяних збитків – майже 337 000 гривень», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Правоохоронці з’ясували, що до вчинення правопорушення причетні раніше судимий 44-річний львів’янин та його 34-річний приятель. Речові докази у них вилучено. Зломисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). Його скоєння карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна», – повідомили також у Головному управлінні поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів