Патріарх Філарет освятив на Львівщині пам’ятний знак Героям

10:15 14 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

У селі Карачинів Яворівського району урочисто відкрили та освятили пам’ятний знак Героям Революції Гідності, Героям АТО та Героям у визвольних змаганнях з Московією.

Про це повідомили сьогодні, 14 вересня, у Львівській обласній раді, де також розповіли: «Освятили пам’ятник Його святість Філарет, Патріарх Київський і всієї Руси-України УПЦ КП, Високопреосвященний Димитрій, Митрополит Львівський і Сокальський УПЦ КП, Високопреосвященний Ігор, Архієпископ і Митрополит Львівський УГКЦ. Участь в урочистому відкритті також взяли представники влади, учасники Революції Гідності та бійці АТО, 80-та окрема десантно-штурмова бригада, духівництво, місцеві мешканці та громадськість».

«Памятний знак споруджений за кошти мешканців сіл Вороців, Карачинів, Солуки та Поланки, місцевих доброчинців та учасників АТО. Своє бачення пам'ятного знаку запропонував скульптор Олег Боньковський. Відтак, цей хрест – уособлення страждання України», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради, де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів