Археологи досліджуватимуть у Львові площу перед університетом імені Івана Франка

10:20 11 липня 2017 р.

У вівторок, 11 липня, ЛКП «Археологічно-архітектурна служба міста Львова» розпочне проводити археологічне дослідження на площі перед головним корпусом університету імені Івана Франка, щоб надалі оголосити інвестиційний конкурс та реалізувати проект реконструкції площі.

Про це повідомили сьогодні, 11 липня, у Львівській міськраді. Начальник управління інвестицій та проектів Ольга Сивак пояснила: «Для того, щоб реалізувати проект реконструкції площі перед університетом з облаштуванням паркінгу треба провести низку інженерних досліджень, зокрема археологічне дослідження. Також, пізніше ми зробимо гідрогеодезичне дослідження».

Чиновник також зазначила: «Сьогодні спеціалізоване ЛКП «Археологічно-архітектурна служба міста Львова» розпочне проведення археологічного дослідження. Буде розкопано кілька місць, фахівці подивляться чи там є якісь архітектурні об’єкти, але попередньо, ми думаємо, там не повинно бути проблем з археологією».

Ольга Сивак також поінформувала: «Зараз, щоб оголосити інвестиційний конкурс, нам необхідно завершити ці дослідження, що займе два-три місяці, і восени ми зможемо оголосити конкурс. Власне витрати міської ради будуть мінімальні, бо основні витрати буде нести інвестор, якого буде вибрано після проведення інвестиційного конкурсу».

Про це повідомили сьогодні, 11 липня, в прес-службі Львівської міськради

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів