Виконком Львівської міськради припинив діяльність чотирьох збиткових ЛКП

14:35 20 жовтня 2017 р.

Виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення про припинення діяльності чотирьох збиткових львівських комунальних підприємству Личаківському районі – ЛКП «№500», «№504», «№507» та «За замком».

Про це повідомили сьогодні, 20 жовтня, у Львівській міськраді. Голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський доповів на засіданні виконавчого комітету ЛМР: «З метою вдосконалення структури управління житловим господарством Личаківського району Львова, підвищення ефективності діяльності організацій, які займаються експлуатацією житлового фонду, та рівня обслуговування житлових будинків, доцільно ЛКП «№500» приєднати до ЛКП «№503» з подальшою зміною назви на ЛКП «Управитель». ЛКП «№504» – приєднати до ЛКП «Дім», а ЛКП «№ 507» та «За Замком» – приєднати до ЛКП «Господар». Відповідно, Личаківська районна адміністрація має подати на розгляд сесії міської ради проект ухвали про припинення діяльності перелічених ЛКП, та затвердження структури ЛКП «Управитель», «Господар», «Дім».

А заступник міського голови Львова з питань житлового комунального господарства Сергій Бабак зазначив: «Маємо чотири збиткових ЛКП. Їх приєднуємо до трьох прибуткових. Будемо впродовж півроку моніторити і аналізувати їх роботу. Якщо будемо мати хороші результати їх роботи, в перспективі будемо впроваджувати таку практику у всіх районах міста».

Про це поінформували сьогодні, 20 жовтня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів