Перший «Ernest Airlines» прибуде до Львова 20 жовтня

18:10 19 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: abcnews.com.ua

У міськраді запевнили: «Завтра о 15.50 у Львів прибуде з аеропорту Мілану перший літак «Ernest Airlines».

У Львівській міськраді повідомили в четвер, 19 жовтня: «Сьогодні відбулась зустріч міського голови Львова з бізнес-девелопером італійської авіакомпанії «Ernest Airlines» Чаді Ал Теннером, під час якої обговорили відкриття нового авіарейсу Мілан (Бергамо) – Львів – Мілан (Бергамо)». 

Міський голова Львова Андрій Садовий запевнив: «Рейс, який завтра відкривається в Мілан, дуже важливий для Львова. Це хороша нагода для львів’ян подорожувати, це також нові гості для Львова. Ми також шукаємо можливості, як сполучити Львів з іншими містами в Україні. Дуже складна ситуація, бо є сполучення лише Львів-Київ. Тут великі можливості. Минулого року ми прийняли у Львові понад два мільйони гостей і половина з них – це гості зі сходу України. Ми потребуємо доброго партнера, хорошу компанію, щоб розвивати внутрішнє авіасполучення в країні. Бо кожен гість, який приїжджає – це кошти в бюджет міста і нові робочі місця».

Натомість  бізнес-девелопер італійської авіакомпанії «Ernest Airlines» Чаді Ал Теннер зазначив: «Дякуємо за реалізацію цього проекту, у вас дуже хороший аеропорт, хороше місто. Думаю, у нас буде хороший трафік. Завтра ми відкриваємо рейс. Львів може стати хабом для України, тут дуже хороший аеропорт, а також хабом для країн Європи». 

А директор ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська розповіла: «Відкриття нового авіарейсу зі сполученням Мілан (Бергамо) – Львів – Мілан (Бергамо) дуже зручний для вікенду в Мілан, адже відліт зі Львова буде у п’ятницю о 17.00, а відліт з Мілану (Бергамо) у Львів буде у неділю о 17.00».

У міськраді повідомили також: «Завтра відбудеться відкриття авіакомпанією «Ernest Airlines» нового авіарейсу Мілан (Бергамо) – Львів – Мілан (Бергамо). Компанія «Ernest Airlines» була створена групою шведських та італійських інвесторів у 2015 році. «Ernest Airlines» отримала Сертифікат європейського авіаперевізника 11 квітня 2017 року та почала виконувати рейси з Італії 1 червня 2017 року на «Airbus A319». Компанія придбала «Airbus A320» у серпні та планує ввести в експлуатацію ще два «Airbus A320» у період від грудня 2017 до квітня 2018 року».

«Ціни на квитки починаються від 49 євро, включно із податками. Квитки можна купити он-лайн на офіційному сайті авіакомпанії flyernest.com та у туристичних агенціях; в основних он-лайн туристичних агенціях; з використанням GDS, Глобальної дистриб’юторської системи (за кодом H1); у касах львівського та київського аеропортів. «Ernest Airlines» дозволяє пасажирам купувати до трьох місць багажу – 15, 20 або 25 кілограмів кожне, вартість – від восьми євро за одне місце», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів