Міськрада підтримала електронну петицію львів’ян

17:10 22 березня 2018 р.

Фрагмент петиції

Фрагмент петиції

На сесії Львівської міської ради прийняли ухвалу «Про підтримку електронної петиції «Вимагаємо відмовитись від маршруток та перейти на електротранспорт і зручні автобуси!».

Про це повідомили сьогодні, 22 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Ухвалу проголосували із зауваженнями щодо терміну реалізації повної відмови міста від маршрутних таксі з подальшим переходом на тролейбуси, електроавтобуси та автобуси з більшою пасажиромісткістю, які курсуватимуть за чітко визначеним графіком – дворічний термін реалізації петиції запропоновано замінити на п’ятирічний. Відтак, міська рада ухвалила підтримати електронну петицію «Вимагаємо відмовитись від маршруток та перейти на електротранспорт і зручні автобуси!». Мерія має підготувати дорожню карту щодо вирішення питань, порушених в електронній петиції».

«Як повідомили в управлінні «Секретаріат Ради», 21 січня 2018 року на порталі «e-dem.in.ua» – Єдина система місцевих петицій було зареєстровано електронну петицію під назвою «Вимагаємо відмовитись від маршруток та перейти на електротранспорт і зручні автобуси!». Автором петиції є Меленчук Анна Володимирівна. 29 січня 2018 року ця петиція набрала необхідних 500 голосів на підтримку. Тому її винесли на розгляд сесії Львівської міської ради», – нагадали у міськраді та опублікували текст петиції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів