Дороги Львівщини ремонтуватимуть після Великодня

17:05 21 березня 2017 р.

З обласного бюджету на реалізацію Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2017 рік передбачили 172 млн грн. За ці кошти планують відремонтувати лише 71,7 км доріг Львівської області.

106 млн грн скерують на проведення робіт з будівництва, реконструкції та ремонту доріг загального користування і комунальної власності в населених пунктах області; 51 млн грн – на проведення робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання на дорогах загального користування, а також для співфінансування робіт, фінансування яких буде проводитися за рахунок коштів державного бюджету. 15 млн грн – залишили на резервний фонд дорожньої інфраструктури.

Як зазначив сьогодні на сесії облради її голова Олександр Ганущин, зараз відбудуться тендерні процедури, а орієнтовно після Великодніх свят за кошти обласного бюджету розпочнуться роботи на дорогах загального користування і дорогах комунальної власності, в тому числі і міст обласного значення.

Про це повідомила прес-служба ЛОР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів