Авіарейс «Мілан-Львів» відкрили попри туман

19:00 20 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У п’ятницю, 20 жовтня, о 15.50 у Міжнародний аеропорт імені Данила Галицького прибув з міланського летовища «Бергамо Оріо Аль Сіріо» перший літак «Ernest Airlines».

Про це повідомили сьогодні, 20 жовтня, у Львівській міськраді, де також цитують генерального директора ДП «МА «Львів» імені Данила Галицького» Тетяну Романовську, яка зазначила: «Сьогодні ми маємо дуже гарну новину для львів’ян і я дуже щаслива, що одна мрія львів’ян збулася. Сьогодні ми відкрили рейс до Італії, сьогодні ми можемо полетіти до Мілану. Я дуже щаслива, що сьогодні на першому рейсі ми має 102 пасажири на приліт і 99 на відліт. Це дуже гарний знак, що вже з перших рейсів знають про цю компанію і ми маємо великі надії на те, що з двох рейсів на тиждень перейдемо натри-п’ять рейси на тиждень. Я впевнена, що компанія Ernest Airlines в нас надовго. Відкриття нових рейсів забезпечено, тобто Венеція і Неаполь будуть також популярними і зразу будуть завантажуватися».

Натомість бізнес-девелопер італійської авіакомпанії «Ernest Airlines» Чаді Ал Теннер запевнив: «Ми віримо, що цей рейс, який сьогодні відбувся – це буде один з багатьох рейсів, де ми забезпечимо найкращий сервіс для вас і в майбутньому на вас чекає ще два рейси зі сполученням до Неаполю та до Венеції. Український напрямок буде розширено в грудні новими рейсами, які будуть літати до столиці України, Києва, і аеропортів Неаполя та Венеції».

А головний виконавчий директор компанії «Ернест Айрлайнс» швед Давід Гірхаммар розповів: «Ми дуже зацікавлені в потребах мобільності емігрантів в Італії і їхніх близьких людей, які живуть в Україні. Це одна з найважливіших тем сьогодення. Ті, хто залишили сім’ю в іншій частині континенту, є нашими клієнтами надовго. Це місія авіакомпанії – розуміти проблеми людей і пропонувати зручні авіаперевезення не тільки в цінах, але і в годинах прильоту/відльоту. З Україною ми обрали два міста, які б могли скористатися присутністю авіакомпанії, і ми запропонували пасажирам прямі рейси, привабливі розклади та час подорожі менше двох годин».

 «У підтвердження, що «Ернест Айрлайнс» зрозуміла потреби своїх клієнтів, які подорожують між Україною і Італією, лише за 24 години з початку продажів вже було продано 400 квитків. До кінця року «Ernest Airlines» планує перевезти 15 500 пасажирів на 116 рейсах тільки на ринку Італія-Україна. А з 2018 року планують перевезти 210 000 пасажирів 1608 рейсами у період січень-грудень», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів