Прес-конференція з нагоди конкурсу «Міс Львів-2018» та представлення всіх учасниць

Прес-конференція

12 червня 2018 р. 11:00

Прес-клуб, пр. Т. Шевченка, 11, 2 поверх

  • 0
  • 364

У прес-конференції візьмуть участь:

    Валерія Никифорець, директор конкурсу «Міс Львів»;
    Ірина Ткачук, «Міс Львів-2017».

Акредитацію ЗМІ на фінал конкурсу «Міс Львів-2018» розпочато.

Для отримання акредитації треба заповнити акредитаційну форму та надіслати її на електронну пошту  v.noskovska@gmail.com до 19 червня:

    прізвище та ім’я​
    назва ЗМІ​
    контакти​
    сайт ЗМІ​

*Телебачення – 2 особи (кореспондент та оператор), друковані ЗМІ - 2 особи (фотокор та журналіст), радіо та інтернет-ЗМІ – 1 особа (журналіст чи фотокор).

Довідка від організаторів

Щороку захід збирає навколо себе відомих дизайнерів, художників, бізнесменів, громадських діячів, політиків, представників засобів масової інформації регіону та звичайних львів’ян, які прагнуть побачити на власні очі, хто ж представлятиме Львівщину на національному конкурсі краси «Міс Україна».

«Міс Львів» давно вже вийшов за рамки конкурсу краси. Ми з кожним роком все більше і більше уваги приділяємо соціальній складовій. Сьогодні «Міс Львів» - це платформа для ідейних, активних, дієвих, молодих дівчат, які силою своєї краси, молодості та добротою прагнуть змінити життя реальних людей.

Стрічку «Міс Добре Серце»  вручатимуть дівчині, яка найліпше себе покаже в реалізації соціально проекту. Відеозвіт про виконану роботу ми презентуємо 21 червня у Львівській опері. 

Окрім титулів «Міс Львів» та «Міс Добре Серце», на сцені Оперного театру дівчатам вручать додаткові стрічки, а саме «Міс Дружба» - обирають самі учасниці конкурсу, «Міс Глядацьких симпатій» - обирають за результатами голосування на сайті 032, «Міс Фото», «Міс Усмішка».

Контакти:
Валерія Носковська  (V.noskovska@gmail.com)
Тел. 0980588555

DailyLviv.com

До теми